svētdiena, 2009. gada 1. marts

Kas tēlos Volturi vampīru klanu?

Tagad, kad grāmata Jauns Mēness jau ir iztulkota latviski un krietna daļa dedzīgāko fanu būs jau to izlasījuši, droši vien ne vienam vien rodas jautājums – kas tēlos Volturi klana vampīrus nākamajā filmā? Ieskatoties ārzemju interneta lapās, izbrīnījos, ka par šo jautājumu patlaban noris visai karstas diskusijas – fani iesūta savus vēlamos Voluri aktieru sarakstus un strīdas, kāpēc viens aktieris būtu labāks par otru.

Tātad, iet runa par to, kurš varētu tēlot Volturi klana kodolu - Āro, Kaiju un Markusu, un viņu uzticamos biedrus – Fēliksu un Demetri, biedējošos dvīņus Džeinu un Aleku, un Haidi.

Lasot Jauno Mēnesi, Āro lomā es, piemēram, redzu nevienu citu kā Antonio Banderasu :) Taču es šaubos, ka tā tiešām būs, jo viņš ir mazliet par vecu un, otrkārt, viņš jau reiz spēlēja vampīru filmā Intervija ar vampīru, kur viņš tēloja no dzīves nogurušo Armandu.

Ļoti iespējams, ka Džeinu varētu spēlēt Dakota Faninga (Dakota Fanning) ar kuru šobrīd norisinās pārrunas, bet Haidi - Anna Lina Makkorda (AnnaLynne McCord), taču skaidri tas vēl nav zināms.

Fantāzijas iekustināšanai pielieku klāt dažas bildītes no citām populārām vampīrfilmām un dažus Volturi klana aprakstus no otrās grāmatas:

Āro: vīrieša āda bija caurspīdīgi balta kā pergaments un izskatījās tikpat zīdaini smalka, tā satriecoši kontrastēja ar garajiem melnajiem matiem, kas iekļāva seju.

Markus un Kaijus: abi izskatījās ļoti līdzīgi Āro, vienam pat bija tādi paši gludi, melni mati (Markus). Otra mati bija sniega baltumā – tādā pašā tonī kā seja – un krita līdz pleciem (Kaijus).

Fēliks un Demetri:
Fēlikss ir ļoti liels, garš un plecīgs. Viņa apveids atgādināja Emetu. Gan Fēliksa, gan Demetri sejas ādai bija viegla olīvu nokrāsa, kas izskatījās ļoti savādi apvienojumā ar krīta bālumu. Fēliksa tumšie mati bija apgriezti īsi, bet Demetri tie viļņojās līdz pleciem.

Džeina:
sākumā likās, ka tas ir mazs puika. Jaunpienācējs bija tikpt sīks kā Alise, taisniem, īsi apgrieztiem brūniem matiem. Ķermenis zem apmetņa bija slaids un šķita bez dzimuma. Bet seja bija pārāk skaista, lai piederētu zēnam. Blakus sejai ar lielajām acīm pilnīgajām lūpām pat Botičelli gleznots eņģelis izskatītos pēc gorgonas.


Tātad, te būs daži populārākie un interesantākie fanu ieteikumi, ko atradu ārzemju fanu lapās:

Āro
Antonio Banderas (1), Ben Barnes (2), Gary Oldman (3), Bernard Hill (4), Jonhy Depp (5), Jonathan Rhys Meyer (6), Bill Nighy (7), Jim Kerry (8), Kevin Spacey (9), Richard Armitage (10), John Malkovich (11), Cillian Murphy (12), Christian Bale (13), Crispin Glover (14), Hue Jackman (15), Gerard Butler (16), Ralph Fiennes (17), Michael Gambon (18)

Kaijus

Jason Isaacs (1), Henry Cavill (2), Viggo Mortensen (3), Matt Damon (4), Jude Law (5), Christopher Lee (6), Liam Neeson (7), Stuart Townsend (8), Luke Goss (9), Orlando Bloom (10), Hayden Christensen (11), Paul Bettany (12), Christian Bale (13), Ben Foster (14), Ben Barnes (15)




Markuss

Steven Strait (1), Mark Strong (2), Shane Brolly (3), Ian McKellen (4), Hugh Laurie (5), Colin Firth (6), Keanu Reeves (7), Alan Rickman (8)








Džeina

Dakota Fanning (1), Jodelle Ferland (2), Juliette Goglia (3), Abigail Breslin (4), Emily Browning (5), Michelle Williams (6), Kelly Vitz (7), Danielle Panabaker (8), Evanna Lynch (9), Ellen Page (10), Dakota Blue Richards (11), Rachel Bilson (12), Anna Sophia Robb (13), Rachel Hurd Wood (14), Danielle Chuchran (15)



Aleks

Liam Aiken (1), Skandar Keynes (2), Jacob Zachar (3), Freddie Highmore (4), Jeremy Sumpter (5), Josh Hutcherson (6), Nicolas Hoult (7), Haley Joel Osment (8)







Demetri

Ben Barnes (1), James Franco (2), Tom Welling (3), James Marsden (4), Jared Leto (5), Hugo Weaving (6), Billy Boyd (7), Nestor Carbonell (8)







Fēlikss

Gaspard Ulliel (1), Freddie Stroma (2), Wentworth Miller (3), Ewan Mcgregor (4), Eric Bana (5)


Haidi

Heidi Klum (1), Sophia Bush (2), Helena Bonham Carter (3), Kate Backinsale (4), Annalynne McCord (5), Keira Knightley (6), Charlize Theron (7), Liv Tyler (8)








Savukārt es izveidoju savu vēlamo Volturi vampīru sarakstu. Katram varonim ieliku pa diviem aktierim, kas man šķiet tādi atbilstošāki:



Āro:
Antonio Banderass / Kristians Beils








Markus:
Marks Strongs / Džeimss Franko









Kaijus:
Pols Betanijs / Bens Fosters









Džeina:
Džodele Ferlanda / Dakota Faninga








Aleks:
Heilijs Džoels Osments












Fēliks:
Bens Bārns / Silians Mērfijs









Demetri:
Nestors Karbonels / Džareds Leto









Haidi:
Helēna Bonhama Kārtere / Čārlīze Terona










Bet humoram te būs mans Voltūri antitops. Šie aktieri antitopā ir nevis tāpēc, ka viņi ir slikti aktieri, bet gan tādēļ, ka man viņus būtu grūti iztēloties šajās lomās :)

Āro: Džims Kerijs
Markus: Stīvens Sigals
Kaijus: Hjū Grānts
Džeina: Parisa Hiltona
Aleks: Edijs Mērfijs
Fēliks: Elija Vuds
Demetri: Maikls Maijers
Haidi: Baiba Sipeniece














Bet kāds ir tavs Volturi aktieru saraksts?

1 komentārs:

  1. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and actual effort
    to make a really good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don't manage to get nearly anything done.

    Here is my web site anti cellulite treatment

    AtbildētDzēst