svētdiena, 2009. gada 15. marts

Izskrien cauri Volterrai kopā ar Bellu

Lai arī internets pilns ar ziņām par to, kur un kad filmēs Jauno Mēnesi, Volterra, kā rādās, nebūt nav akmenī cirsta kā vieta, kur varētu notikt pati filmēšana.

Tikmēr Volterras pilsēta paziņojusi, ka ir gatava uzņemt filmēšanas grupu un ka šeit ir visi priekšnosacījumi, lai filmēšana varētu sekmīgi notikt – gan skaistās, vēsturiskās vietas, gan iepriekšēja pieredze filmēšanā pilsētā, gan labi sagatavoti profesionāļi un pretimnākošas pilsētas pārvaldes institūcijas – tas viss būs filmēšanas grupas rīcībā, ja vien tā lems par labu Volterrai.

Kā iespējamā filmēšanas vieta tiek minēta arī Romas Starptautiskā kinostudija Cinecittà. Taču Volterras Tūrisma konsorcijs norāda, ka filmēšanai pašā pilsētā, lai arī studijā to darīt būtu vienkāršāk un ērtāk, ir būtiska priekšrocība – īstuma un patiesa klātesamības aura.

Tikmēr ir izveidota Volterras atbalsta mājas lapa, kurā fani tiek aicināti parakstīt petīciju par to, lai filmēšana patiešām notiktu Volterrā. Šo iniciatīvu ir aizsākuši itāļu fani, izplatot šo petīciju pa visu pasauli. Nezinu gan, vai tas var ko mainīt, taču, ja arī tu uzskati, ka filmēšanai jānotiek tieši Volterrā un vēlies būt aktīvs – pieliec savu roku un paraksties!

I LOVE VOLTERRA

Bet kamēr filma vēl nav parādījusies uz ekrāniem, faniem tiek piedāvāts virtuāli izskriet cauri Volterrai pa pēdām Bellai un Alisei notikumu hronoloģiskā secībā. Viss gan, protams, notiek itāliski, bet man šķiet, ka visu tāpat var saprast :)


3 komentāri:

  1. Manuprāt, filmēt Volterā, ja to atļauj, būtu tikai loģiski!
    Summit būtu muļķi, ja nepiekristu!

    AtbildētDzēst
  2. jā, es jau arī domāju, ka tas būtu lieliski, taču filmu veidotāji droši vien visu spriedīs pēc auksta aprēķina - izmaksas, ērtums, drošības apsvērumi... Bet cerība jau mirst pēdējā :)

    AtbildētDzēst
  3. ......bljaviens kas te ko skopoties ar naudu, vini nopelna vairak neka maksa visas izmaksas....

    AtbildētDzēst