trešdiena, 2009. gada 25. februāris

Martā sāks filmēt "Jauno Mēnesi"

Pavisam drīz, jau martā, sāksies darbs pie filmas Krēsla turpinājuma Jauns Mēness filmēšanas.

No marta vidus līdz maijam filmēšana notiks Vankūverā, Kanādā, kas, starp citu, nav pārāk tālu no ASV robežas un arī no īstās Forksas un Lapušas. Pēc tam pēdējās divās maija nedēļās filmēšana turpināsies Volterrā, Itālijā, kas varētu iekrist pat pāris dienu pirms Volterras svētā patrona svētkiem, kuru laikā romānā izšķīrās Edvarda un Bellas liktenis.

Februāra sākumā tika izsludināta arī jauno aktieru noklausīšanās, uz kuru tika aicināti 15 līdz 25 gadus veci indiāņu izcelsmes puiši un meitenes, lai varētu filmēties Džeikoba Lapušas radu un draugu lomās, kam otrajā grāmatā atvēlēta diezgan liela vieta.

Bet kur tieši tiks filmēts, protams, tiek turēts lielā slepenībā. Kanādas laikraksta Vancouver Sun portālā pat atrodams aicinājums iesūtīt savus minējumus un vērojumus, lai... ko?... ar slepeno kameru dzītos pa pēdām? He, pasaule tiešām ir traka :)

Tikmēr interneta lapās atrodamas fotogrāfijas no Volterras vēsturiskajām vietām, kur varētu notikt filmēšana. Īpaši man patīk Palaco del Priori (Palazzo del Priori) tornis, kas ir tas pulksteņa tornis, kur Bella centās atturēt Edvardu no liktenīgā soļa.

Ešlija Grīna (Ashley Green), kas filmā atveido Alisi Kalenu, stāsta: „Esmu tik satraukta! Es beidzot dabūju scenāriju... un tas ir labs. Tas patiešām ir labs – labāks nekā pirmajai filmai. Protams, es varētu būt arī neobjektīva, jo Jaunajā Mēnesī man ir daudz lielāka loma”.
Pievienoju dažas bildītes no vietām Volterrā, kur varētu norisināties jaunie notikumi. Aaah, gaidu jauno filmu ar nepacietību! :)

Avoti: Monstersandcritics.com, Atwilightkiss.com, Variety.com, Newmoonmovie.org, Vancouversun.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru