ceturtdiena, 2009. gada 26. februāris

Apstiprināts jauns aktieris lomai filmā "Jauns Mēness"

Twilight Lexicon blogs, ziņo, ka kanādiešu talantu aģentūra Carrier Talent Management nupat apstiprinājusi Bronsonu Peletēru (Bronson Pelletier) kādā no lomām filmas Krēsla turpinājumā Jauns Mēness. Par viņu gan parādījies tikai skops ieraksts: "Apsveicam Bronsonu, kurš saņēmis nozīmīgu lomu Jaunajā Mēnesī".
Viss, kas par viņu ir zināms, ir tas, ka viņš ir idiāņu izcelsmes aktieris no Kanādas, kas iepriekš filmējies divos TV seriālos. Viņam patīk dejot un slēpot, viņš fano par Bobu Mārliju un Džimu Hendriksu un viņa vecāki ir šķīrušies.
Fanu vidū jau sākušās diskusijas par to, ko tad viņš īsti spēlēs. Tā kā viņš ir indiānis, loģiski, ka viņš varētu spēlēt vienu no Sema Alija bara locekļiem, bet kuru īsti? Setam viņš izskatās par mazliet vecu, tāpēc viņš varētu būt Pols vai Džareds. Fani pat sākuši uztraukties, vai viņš gadījumā negrasās aizvietot Sema Alija lomas atveidotāju Krēslā, Solomonu Trimblu (Solomon Trimble), jo Solomons lomai Krēslas turpinājumā vēl nav apstiprināts.
Avoti: Twilightlexiconblog.com, Fearnet.com, IMDB.com
Bildēs: 1. Bronsons, 2. Solomons

8 komentāri:

  1. Vovo, kā tāda staigājoša modeļu kopija, redzsēsim cik šams būūs šarmants in film (:

    AtbildētDzēst
  2. idealākais butu bijis tas ja visi aktieri kuri iedalijas 1serija, un ari piedalitos parejos tad mes vairaki cilveki butu bijusi apmierinati,
    nevis ieliek kadu citu cilveku iepriekseja aktiera vidū....,
    jo tad nebus tas kam jabūt...,
    j skatoties vien tik videoklipus nak asaras bet vair;ak tad nebūs efekta ja bus cits ielikts lai nu kads buts bet sie ir un bus labi aktieri jo vini ir iejutusies sava loma kuri vel labak prastu ..,
    protams ka tie kuri filmejas 1maja serija

    AtbildētDzēst
  3. omg. i love robert pattinson
    he is so cule

    AtbildētDzēst
  4. Jaunais aktieris ir vienkarsi tizls.... izboja visu pierku skatities filmu!!!!!!!!

    AtbildētDzēst