svētdiena, 2009. gada 31. maijs

Krēsla nominēta 7 MTV Filmu balvām

Šodien Krēslas faniem jātur īkšķi līdz kauliņi paliek balti, jo šonakt notiks ikgadējā MTV Filmu balvu pasniegšanas ceremonija (2009 MTV Movies Awards), kurā Krēslai ir veselas septiņas (!) nominācijas: Labākā filma, Labākā sieviešu lomas izpildītāja (nominēta Kristena Stjuarte), Labākā Izlaušanās kino vīriešiem (nominēti Roberts Petinsons un Teilors Lautners), Labākais kautiņš (kur Edvards cīnās pret Džeimsu), Labākais skūpsts (Roberts un Kristena) un Labākā dziesma (Decode, Paramore).

Šis ir pirmais gads, kad nomināciju izvirzīšana ielikta skatītāju rokās (MTV mājas lapā notiek balsošana). Filmas režisore Katrīna Hārdvika ļoti cer uz to, ka Labākās sieviešu lomas izpildītājas balva nokļūs tieši Kristenas rokās, jo viņa kino strādā jau kopš 11 gadu vecuma un sevi ir parādījusi kā lielisku aktrisi un nevainojamu Bellu. Režisore arī atklāja, ka Kristena Bellas lomai tika izvēlēta ļoti ātri, jo viņa bija jau ļoti pieredzējusi aktrise un bija skaidrs, ka tieši viņa būs vispiemērotākā. Savukārt ar Edvarda lomu bija citādāk - noteicošais bija jūtu ķīmija. Kristena varēja izvēlēties starp pieciem džekiem (pirms tam bija priekšatlase no 3000 kandidātiem) un izrādījās, ka piemērotākais bija tieši Roberts. Te būs neliels video ar Katrīnas Hārdvikas interviju, kurā viņa stāsta par galveno aktieru atlasi (fonā briesmīgi bļauj viņas kaķis un tas ir baigi smieklīgi :) )




Svinīgā ceremonija sāksies šovakar plkst.9 pēc viņu laika (9 PM EST), jeb ja nemaldos, plkst.4 naktī (naktī uz pirmdienu) pēc Latvijas laika. Tiešraidi internetā varēs vērot šeit (es ceru, ka saite darbosies).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru