ceturtdiena, 2009. gada 21. maijs

Aktieri Jaunajā Mēnesī - kas viņi tādi ir?

Nu jau labu brīdi plus mīnus zināmi visu aktieru vārdi, kas parādīsies Jaunajā Mēnesī. Un kā pareizi jau minēja zinātāji - visas spekulācijas ap to, kurš ko tēlos, izrādījās pilnīgi aplamas. Tagad, kad viss zināms, uzacis vien paraujas uz augšu - kas gan viņi tādi ir, neesmu lāga ne dzirdējis. Taču, uzmetot aci viņu fotogrāfijām, viens otrs izskatās pazīstams. Tad nu iepazīsimies! :)

Sākšu ar neiepazītajiem Volturi (man viņi dikti mīļi):

Āro - Maikls Šīns (Michael Sheen). Šis 40 gadus vecais aktieris spēlējis - un par to es kārtīgi izsmējos - vilkati Lūsiānu triloģijā Underworld (Tumsas pasaule). Tāpat daži atcerēsies viņu kā Frostu no filmas Niksons pret Frostu vai arī būs redzējuši Asiņainajā dimantā. Drīzumā viņš arī parādīsies kā britu ekspremjers Tonijs Blērs filmā The Special Relationship.






Markus - Kristofers Heierdāls (Christopher Heyerdahl). Par šo aktieri sajūsmā būs Stargate Atlantis seriāla fani, jo šis 3000 gadus vecais vampīrs tur bija viens no spilgtākajiem atlantīdiešu senajiem ienaidniekiem un vēlāk sabiedrotajiem - wraith civilizācijas pārstāvis Tods (Todd), kuru nu varēsim apskatīt pilnā apgaismojumā (cerams, taču ar vampīriem neko nevar zināt), jo Atlantis sērijās viņš visu laiku staigāja noklāts ar zaļu grimu un baltiem matiem. Tāpat viņš bija redzams arī kā Kalders filmā Asmens: Trīsvienība (Blade: Trinity), kā Rokers Kaķsievietē un Helions Politiko Ridika hronikās.




Kaijus - Džeimijs Kempbels Bovers (Jamie Campbell Bower). Par šo jauno britu aktieri jau rakstīju, ka viņa līdz šim pazīstamākā loma bija Antonijs Svīnijā Todā - dēmoniskajā Flīstrītas bārddzinī. Taču nu par viņu parādījies jauns ieraksts, par ko var ielīksmot Harija Potera fani - viņš 7.filmā spēlēs Gelertu Grindelvaldu jaunībā.







Aleks - Kamerons Braits (Cameron Bright). Es viņu vairāk atceros kā ļauno puiku Džimiju filmā Tauriņa efekts, taču viņš redzēts arī kā Džimijs X-cilvēku 3.filmā (X-Men: The Last Stand) un Ultravioletā.








Džeina - Dakota Faninga (Dakota Fanning). Šī jauniņā aktrise daudz redzēta kā maza meitene, piemēram, kā Toma Krūza varoņa meita filmā Pasauļu kari (War of the Worlds), Emīlija šausmu filmā Paslēpes (Hide and Seek), mazā ruksīša saimniece Ferna filmā Šarlotes tīkls (Charlotte's Web), ko vēl nesen rādīja latviešu televīzijā, kā arī mazā Sallija krāsainajā un Grinču ļoti atgādinošajā filmā Kaķis cepurē (The Cat in the Hat).


Fēlikss - Daniels Kudmors (Daniel Cudmore). Arī šis aktieris bija redzams X-cilvēku 2. un 3.filmā (kā Rasputins/Kolosus). Viņš arī bijis kaskadieris un fona aktieris vairākās filmās, piemēram filmā Svešie pret Plēsoņu (Aliens vs Predator). Izskatās arī tāds draudīgs :)








Demetri - Čārlijs Bevlijs (Charlie Bewley). Nu par šo puisi tiešām varam paraustīt plecus, jo viņam šī būs pirmā kinoloma. Tāpēc - turam īkšķus :)











Un te šis tas par citiem ārpus Volturi varenā klana:

Herijs Klīrvoters (Bellas tēva draugs) - Greiems Grīns (Graham Greene). Šim sejā pazīstamajam aktierim ir patiesi garš CV, taču latviešu skatītājiem viņš atmiņā varbūt būs palicis ar mazu lomiņu no Sniega Suņiem (Snow Dogs). Atceraties to komēdiju par trako afroamerikāni, kas aizbrauc uz Aļasku pieņemt mirušās mātes mantojumu, kas izrādās... sniega suņi... kurus viņš pat iemācās iesiet kamanās un pat iedrošinās doties ar tiem sacensību braucienā. Vai arī kāds atminēsies viņu no Cietā rieksta 3, Maverika vai Dejām ar vilkiem.




Par citiem nav daudz ko rakstīt. Galvenos varoņus jau mēs tāpat labi zinām, bet pārējiem ir vai nu pavisam īsa tā filmogrāfija, vai arī neko daudz neizsaka mūsu platumu grādos dzīvojošam vidējam kino skatītājam. Dažiem šajā filmā būs pirmā loma mūžā, ne tikai jau pieminētajam Demetri, bet arī Ambrijam un Kvilam Atearam.

Tā vien izskatās, ka Jaunā Mēness pirmizrāde būs ļoti interesanta :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru