svētdiena, 2009. gada 29. novembris

Pusplikie torsi un citi kārumi :)

Nu tad tā, esmu tikko pārradusies mājās no seansa, kuru gaidīju jau .... uī, n-tos mēnešus, pat nesaskaitīšu :) Ko lai saka, gan prieks, ka jau redzēts, gan žēl, ka atkal neatliek nekas cits, kā gaidīt nākamo sēriju.

Laikam jau šitais vairāk izskatīsies pēc recenzijas, bet neņemiet ļaunā, es apsolos par daudz neizpļāpāties, gadījumā, ja kāds vēl tikai pošas uz kino :) Ar ko lai sāk... laikam ar to, ka - NELASIET NORMUNDA NAUMAŅA RECENZIJU!! Tik ļauni nav :) Īstenībā bija pat neslikti. Jā, nebija tā sajūsma un trīcošās rokas, kā toreiz, kad pēc pirmās filmas kā narkomāne grābu pēc grāmatas, lai izlasītu visu tā sīki un pamatīgi. Nezinu pat kāpēc. Varbūt nav vairs tās pirmreizīguma brīnuma sajūtas, jo šis ir stāsta turpinājums. Ir tieši tā, kā parasti notiek ar filmām, kuras skaties jau pēc grāmatas izlasīšanas - tu jau esi galvā izfantazējis visu - kā kam jāizskatās utt, bet te atnāk režisors un uztaisa visu pa savam :) Īstenībā biju pārsteigta par to, cik tuvu grāmatas sižetam filma pietuvināta. Un Naumanis brēkā par lietu, ko nezin, jo izskatās, ka grāmatu lasījis viņš nav.

Kas man tur patika. Vilkači!! :) Nē, nē - es par 100% esmu iekš "Team Edward", bet nu Džeikobs un Sems, īpaši Sems... nu vienkārši skaisti, ko tur liegties :) Edvarda mazais ekrānlaiks īstenībā netraucēja. Grāmatā mani tas kaitināja, bet te viss bija labi samērots. Džaspers un viņa kobras acis - vienkārši maģija! Nākot no kino es autoostā uz soliņa manīju kādu puisi, nu gatavais Džaspera klons! Žēl, ka bija cepure galvā, neredzēju matus.

Alises teju vai salto - žetons! Negaidīti un vienkārši satriecoši! Kas redzēja, mani sapratīs un piekritīs :)

Kārlaila aina ar Bellu, liekot šuves - mīļa un ļoti personiska. Skaisti un aizkustinoši :)

Āro spalgie un maniakālie smiekli - pēkšņi un tik, tik... voltūristiski! Nu - patīk man šitais aktieris - bučas uz abiem vaigiem :)

Markuss - tieši tāds, kādam viņam jābūt - garlaikots, pusaizmidzis, nu bet tā suģestējošā balss... žēl, ka neskanēja vairāk.

Kaijus - skaists kā nāves dievs, savā sastingušajā pozā gluži kā vaska lelle no šausmu filmas.

Demetri un Fēlikss - atbilstoši tēlam. Īpaši draudīgs izskatījās Fēlikss. Labāk šo tipu dzīvē nesatikt.

Džeina... jā, nu te laikam ir zināma vilšanās. Visu cieņu aktrisei - man viņa patīk un tādā garā, bet tā blondā cope... Nu atvainojiet - es viņu redzu kā meiteni ar brūniem matiem karē griezumā. Lūdzu, lūdzu - aizsūtiet kāds viņu pie friziera!! Un nopērciet citu lūpu krāsu, jo šitā izskatās mazliet par... ielenīgu... Savukārt viņas brālis Aleks uz kustīgā ekrāna izskatās daudz labāk, nekā uz plakātiem. Būs labi.

Jā, ja jau reiz runājam par lūpu krāsām - beidzot Edvards uz mirkli pavīdēja ar dabīgi bālām lūpām, kādām tām arī būtu jābūt. Un viņš šādi izskatījās VIENKĀRŠI SATRIECOŠI. Es ceru, ka šis kadrs bija tāds kā eksperiments, pēc kura nākamais režisors varēs bez bažu nopirkt vienu lūpukrāsu mazāk :)

Jā, un vēl pavīdēja Herijs - simpātisks onkulis, Čārlija draugs. Man patika, kā viņš piesedza pēdas mežā. Izraisīja neviltotu smaidu, sazvērnieks tāds :)

Bella... nu kā jau Bella. Smuka, slaida, jauka. Nakts murgi gan par daudz grieza ausī (kas redzēja, sapratīs), bet tā citādi viss ok. Varbūt gaidīju mazliet ko vairāk, bet viss ir pieklājīga darba rāmjos. Edvards likās pārāk drūms, bet citādi sūdzēties nevar. Blakus Džeikoba un Sema bicepsiem viņš neizskatās tik..., bet puisis pastrādājis ir, tas ir redzams :)

Nu jā, un runājot par filmas mūziku - tā ir ļoti, pat ļoti laba! Es jau garā redzu, ka viens otrs gabals kļūs pa radio hītiem. Uzliekot uz kārtīgiem basiem skudriņas pār kauliem garantētas :) Vispār, skatoties otro sēriju, uznāca tāds sentimentāls dežavū - tas pats vecais skolas stāvlaukums, tā pati ēstuve, tās pašas mājas... mīļi, gluži kā atgriežoties pēc ilgas prombūtnes :)

Varētu jau vēl un vēl runāt par šo tēmu, bet pietiks! Ejiet uz kino un pārbaudiet paši, vai tā ir, kā saku! :) Tikmēr pārējie ir laipni aicināti nodot savu balsi aptaujā :)



ceturtdiena, 2009. gada 5. novembris

Voltūri klans visā krāšņumā

Ko dara Krēslas fani "kому за 30"? Protams, ka pavada birojā bezgalīgas stundas, ierakušies papīru kaudzē aiz datora monitora, kaldami karjeru un dzenoties pēc kompānijas uzstādītajiem mērķiem. Bet laiku pa laikam gribas izstiept kaklu un palūkoties apkārt. Tad nu lūk šis ir klipiņš, kam es nevaru paiet garām pat laika trūkumā un spēku izsīkumā :)